top of page

MEET THE TEAM

Chantal

IMG_1555.JPG

Mijn naam is Chantal Kerkhove, sinds 1 April 2020 ben ik eigenaresse van Salon 0118. Altijd wilde ik kapster worden en een eigen salon beginnen.  Na 10 jaar ervaring op te hebben gedaan in meerdere salons, maar ook achter de schermen van shows, fotoshoots, training geven en bruidjes werd het tijd om een eigen salon te openen. We hebben een prachtige salon van ruim 100 m2.
Mijn passie is mooi haar maken.  Kleuren, knippen, extensions & make-up zijn mijn specialiteit. Hier haal ik de meeste voldoening uit. Ik zorg dat je je op je gemak voelt bij mij in de salon en kies de juiste aspecten uit zodat jouw kapsel perfect bij jouw past, uiteraard met jou in overleg!
Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag & zaterdag.  

Ik hoop u te mogen verwelkomen in mijn salon!

Lois

IMG_5746.JPG

Mijn naam is Loïs , ik ben werkzaam sinds 2018 bij salon 0118.

Het kappersvak is mijn passie , waar ik elke dag nog gemotiveerd door wordt. Met een glimlach ga ik elke dag naar mijn werk! 

 

Ik vind alles leuk en interessant aan mijn vak! Mijn grootste passie is kleuren, de highlights en de balayage technieken klinken als muziek in mijn oren . Ook vindt ik het belangrijk om met de tijd mee te gaan en met de nieuwe trends. 

 

Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag, vrijdag , zaterdag 

 

Ik hoop u te mogen ontvangen in de salon!

Mijn naam is Cherona , ik ben werkzaam sinds 2022 bij salon 0118. Ik werk al ruim 10 

 

 

Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag, vrijdag , zaterdag 

 

Ik hoop u te mogen ontvangen in de salon!

bottom of page